3. Collocations • Level 2
Prefixes
10 Questions • 3 Minutes
📖 Lesson: Prefixes
Negatives (Not)
- Un: Unhappy, Unfair.
- Dis: Disagree, Dislike.
- Im: Impossible, Impolitic (Before 'P').
- Il: Illegal (Before 'L').
- Ir: Irregular (Before 'R').
Others
- Re-: Again (Redo, Rewrite).
- Pre-: Before (Preview).
- Bi-: Two (Bicycle).
📋 Practice Questions
10 questions from this quiz — preview them here, then take the interactive quiz above. Your full answer review with explanations unlocks when you finish the test.
1. _____happy.
- AUn
- BIm
- CDis
- DIn
2. _____possible.
- AIm
- BUn
- CDis
- DIn
3. _____agree.
- ADis
- BUn
- CIm
- DIn
4. _____do.
- ARe
- BUn
- CDis
- DIm
5. _____view.
- APre
- BRe
- CUn
- DDis
6. _____legal.
- AIl
- BUn
- CDis
- DIm
7. _____regular.
- AIr
- BUn
- CDis
- DIm
8. _____correct.
- AIn
- BUn
- CDis
- DIm
9. _____honest.
- ADis
- BUn
- CIm
- DIn
10. _____cycle.
- ABi
- BRe
- CUn
- DDis
🔗 Keep Practicing
✅ Answer Review
Nice work finishing the test — here is every question with the correct answer and explanation.
1. _____happy.
- AUn
- BIm
- CDis
- DIn
Correct answer: A) Un
Not happy.
2. _____possible.
- AIm
- BUn
- CDis
- DIn
Correct answer: A) Im
Not possible.
3. _____agree.
- ADis
- BUn
- CIm
- DIn
Correct answer: A) Dis
Not agree.
4. _____do.
- ARe
- BUn
- CDis
- DIm
Correct answer: A) Re
Do again.
5. _____view.
- APre
- BRe
- CUn
- DDis
Correct answer: A) Pre
View before.
6. _____legal.
- AIl
- BUn
- CDis
- DIm
Correct answer: A) Il
Not legal.
7. _____regular.
- AIr
- BUn
- CDis
- DIm
Correct answer: A) Ir
Not regular.
8. _____correct.
- AIn
- BUn
- CDis
- DIm
Correct answer: A) In
Not correct.
9. _____honest.
- ADis
- BUn
- CIm
- DIn
Correct answer: A) Dis
Not honest.
10. _____cycle.
- ABi
- BRe
- CUn
- DDis
Correct answer: A) Bi
Two wheels.